Traditioneel pleisterwerk

Wij verfraaien uw woning met traditioneel stucwerk tegen een nette prijs. U kunt er vanuit gaan dat wij een prima prijs-kwaliteit hebben en leveren vakmanschap dat zich uit in mooie strakke wanden.

Stucwerk buitengevel

Er zijn diverse mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels. U kunt kiezen uit o.a. spuitwerk, spachtelputz en schuurwerk. De voorwaarde waaraan een buitengevel moet voldoen, is alvorens deze afwerkingen kunnen worden toegepast, is dat deze reeds voorbehandeld is en vlak afgewerkt.

Exclusief stucwerk

Een exclusieve stucafwerking? Kies dan voor bijvoorbeeld Stucco Mat of betonlook. Geef de wanden een zachte uitstraling, waardoor ze van fluweel lijken en zorgen voor rust en sfeer. Of kies voor een robuuste beton uitstraling. Onze exclusieve afwerkingen zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar. Van lichte pasteltinten tot vrolijke kleuren en warme aardetinten.

Lijsten en ornamenten

Voor een decoratieve afwerking van uw woon of slaapkamer kunt u kiezen voor het plaatsen van een ornament of lijst aan uw plafond. Een ornament of lijst past niet alleen in een traditionele woning, maar kan ook heel goed uitkomen in een modern interieur. Zowel moderne als klassieke uitstralingen kunnen worden verkregen met behulp van kooflijsten, perklijsten en platte plinten.

Wilt u meer informatie?

Of een vrijblijvende prijsopgave voor stucwerk,
sauswerk of lijsten en ornamenten?